DANIŞMA KURULU

Kıvılcım Pınar Kocabıyık

Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü’nden mezun oldu.2007 yılında Borusan Holding’e katıldı. 2012 yılı itibari ile çiftlik ve sanat vadisi olarak kurdukları 38-30 Çiftliği’nde Genel Müdür olarak çalışmaya başladı. University of Illinois Urbana-Champaign ‘de Sürdürülebilirlik , Yale University’de ise İklim Değişikliği Uzmanlığı programlarını tamamladı. Hali hazırda İstanbul Üniversitesi Coğrafya Lisans programına devam etmekte olan Kıvılcım Pınar yaklaşık 10 yıldır sürdürülebilir tarım- gıda, teknoloji alanlarında girişimleri ve ortaklıkları bulunmaktadır. Yuvam Dünya Derneği Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Evli ve iki çocuk annesi olan Kocabıyık , aynı zamanda TechOne Venture Capital’in Yatırım Kurulu Üyesi , Kadiger Üyesi , Turkey One Derneği Gastronomi Başkanı ve YUCİTA İletişim Başkanı’dır. Darüşşafaka Vakfı gönüllüsüdür. İklim Krizi, Doğal Yaşam , Döngüsel Ekonomi , Yeşil Girişimcilik ,Sosyal Girişimler , Onarıcı Tarım , Coğrafi İşaretli Ürünler ,Toplumsal Eşitlik , Çağdaş Sanat, Mindfulness ilgi alanlarını oluşturmaktadır.